Premijera 30. oktobra
0

Martha Stewart u novom dokumentarcu priznala da je prevarila bivšeg supruga: Izazvala njegov bijes

D. V.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Bivši suprug Marthe Stewart, izdavač Andrew Stewart otvoreno je izrazio ljutnju nakon istine koju je otkrila u Netflixovom dokumentarcu koji nosi naziv "Martha".

Kako tvrdi New York Post, Andrew je izrazio svoje nezadovoljstvo jer je ponovo izložen upitima javnosti nakon što je njegova bivša supruga Martha priznala da ga je prevarila tokom braka. Od ranije je poznato da je Andrew osoba koja svoj privatni život ne voli previše izlagati medijima.

Martha je u svom dokumentarcu otkrila da je prevarila svog bivšeg supruga, ali da vjeruje da on to nije nikada saznao. U isto vrijeme uputila je savjet mladim ženama da ostave svoje muževe ukoliko saznaju za prevaru.

Razvod Marthe i Andrewa Stewarta uslijedio je nakon 29 godina braka, a jedan od razloga je bio i taj što je Andrew također varao Marthu sa njenom bivšom asistenticom Roby Fairclough.

Dokumentarac "Martha" bit će premijerno prikazan na Netflixu 30. oktobra. U njemu Martha je podijelila uspješne, sretne ali i one manje lijepe detalje iz svog života. Film je rađen u režiji R. J. Cutlera.