Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paralelno stižu dvije vijesti: 1.) Meg Ryan će dobiti nagradu Počasno srce Sarajeva, 2 ) U RS-u će biti isplaćene penzije... Kakva dominacija brate...
mozda ona dolazi da isplati penzije
Šah Mat :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjajna
There is something about this chick ..
Ok ali u clanku nismo nigdje procitali cime je zasluzila bas to srce? Ako je zbog filma Imas poruku onda mi nismo ti koji joj to trebamo dati jer taj film nema veze a nama. Da bude gost ok, nije ona bezveze, ali nagradu treba dobiti neko ko je doprinio razvoju našem a ne holivudu...
Kako je ona bila lijepa, i sa plastikom se unakazi.
Ujo je bumbar za vuglu
E i ovi nadju nekog ko je zaboravljen da ga dovedu, zadnji film snimila 2000ite
Ako ne umre od starosti do tada.
Hollywoodska So, t,, to. N,a ne hvala
Okreće mi se stomak od komentara i KLIX-ovih 'komentatora' koji su ovdje pronašli mjesto za izljevanje žući, svojih primitivnih frustracija, patološke mržnje. Naročito se, kao i uvijek, ističu, vrijedni klozetski humoristi. Bravo za KLIX koji im je sve to omogućio!
SFF dovodi Meg Ryan koja ima 63 godine, taman da fino se ispriča o penzionerskim temama sa Mirsadom Purivatrom i njegovom ženom Izetom Građević.
Omg bravo!!!!!
oprani glumci 90 ih ,puu
Bolje da su ga dali Severini lol
U znak zahvalnosti za sve moze kod mene da prenoci .Jest cemo jaja za dorucak i pavlaku .Nek joj neko prenese