Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA ZAHEBALI SU SE, NEMA VISE OD KRALJEVSKE PORODICE LOVE DO KROVA, SADA RADI DA PREZIVIS
Bože, ko radi prevod i lektorisanje teksta.Šta znači "iznenada" se pojavila? Očigledno novinar samo je napravio copy - paste.Što znači, kamere je slučajno snimile, slučajno u kadar ušla , nenajavljena.Kako ste nepismeni..
Pa kraljica el je kraljica kanade takodje
Vijest je za nulu jer jedna opajdara bas i nie vrijedna paznje
Ojjj vojvotkinjo dodji meni da te ja branim
A koje je ova struke? Kakve ona savjete daje i ko je ona, uopšte?
Zašto ljudi toliki značaj daju ovim osobama? I ne mislim samo na njih već na ove sve danasnje "poznate"
ČUJ VOJVODKINJA JUČE NISTA DANS VOJVODA TOLIKO O KREDIBILITETU
izbaceni iz kraljevske porodice zbog njihovog sexualnog zivota hari i megan su swingeri raamjenjuju partnere idu na žurke tu se nezna se ko koga dere
I kod nje dole kao kod svake, smrdi, a mirise :)
levatluk teski...
Zaposlila se u jednoj pravnoj firmi u seriji Odijela i tamo joj ga jedan žućo trpo pa se njoj to svidjelo i takvog istog samo malo ružnijeg našla na engleskom dvoru!
Kad podjem otvorit clanak ovog tipa odmah se zaputim prema mokrom cvoru
Kako će te sine ova mala oprat nemas pojma.
Harry nije otišao iz kraljevske palače zbog Megan nego zbog pokojne Dijane. Zbog nje je otišao i u Afganistan da bude pripadnik RAF-a, zbog nje je svašta nešto radio, a ne zbog ove kvazi glumice.
Hahah vidi jadnica, zaposlila se.