Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je sada Benjamina da hoda za žrtve iz Sanskog Mosta ????
sa onom ženom od onog rumenog clana predsjednistva
U Sanskom Mostu trostruko ubistvo u školi, ženu zaklase u Sarajevu pa nikom nista, parada pijanstva i kiča se nastavlja u gradu licemjera.
gle ove, a svi ovi zive u sigurnim naseljima koje su ogradjene ogradom i licnim obezbedjenjem. ti uzivo migtranta nisu vidjeli a kamoli da zive pored njih ili u kvartovima gjde su. ali tako ti je isto u holivudu, one zvezde kojim kucu ne mozes prici zbog 20 metara visokih ograda sa naoruzanim strazarima su najglasniji sto se tice da se primaju ilegalci.
Toliki broj izbjeglica cio nisti u bija ju na dnevnoj bazi u G a z i.