Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakirov badzo, naklepo se za pet zivota.
Sa nostalgijom se sjecam vremena SDA u usporedbi sa ovim vremenima sa nametnutim nelegitimnim Covicevcima iz Kahasabe. Bolje smo zivjeli u ratu nego sad.
Guzovae naviko preko SFFa!?
Vazda je Mirsad Purivatra zarađivalo u Sarajevu, a kupovao ljetovališta u Dubrovniku
Jo jedan privatni festival sa dravnim parama. ovjek ivi u Slanom, novac dobija sa budeta KS pa spojio ugodno sa korisnim.
Gdje god se ovaj pojavi, neka prevara je u pitanju! Najvea ubleha pored svak godine je sff u koroni, pare se uzele, lafo sve se postavilo i pripremilo od strane njegovih firmi, platilo iz budeta i , korona?
Inace ovo finansira Kanton Sarajevo
Finansira kanton Sarajevo kad se u njega sliju sve pare iz TK, USK, Srednjebosanskog Kantona, Zenickog Kantona i onda to linepo podjele sa Zapadnom Hercegovinom. Bosnjaci osnujte svoje jake kantonalne stranke koje nikakve veze sa Kahasabom nemaju...
Telettubies glavusa
Trazi gdje che djabaluka cugati.
To Mirso, uzmi pare i hajde kui.
*kuci
Otiso Miro da mazne lovu