Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa nema sta
ima facu za holivuda
Navalili ste sa promocijom ovoga, već treći članak za kratko vrijeme, kao da je plaćeni oglas. Film se naime ne može pogledati nigdje, tako da ne znam šta bi se i moglo komentarisati. Valjda se zato 80 % komentara ovdje bavi fizičkim izgledom režiserke.
@kolorit Drugi put dajte link da to pogledamo, nažalost ne možemo vjerovati samo vašim riječima da je film dobar, nedavno ste u nastavcima pisali panegirike o dekoncentrisanoj babi od Žalice, pa se ispostavilo da film odron, što se vidjelo još u traileru.
I khurca i rezije.
dobra Karmen, što jes jes :)
🐟
Lijepa, ne moze se reci nista drugo
prelijepa si
@Camicae ne moram, i dalje je prelijepa
Ista Blondie!!!!
@MartiMizerija Ne znaju keyboard warriors tko je Blondie.
Finćukasta, bravo!