Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nauk za ove naše mlade tastatura ratnike što bi kao nešto ratovali. Mi koji smo preživjeli jedva onaj rat i svega se sjećamo, ne bi palo na pamet više da ginemo i borimo se za nečije ideale. dom je tamo gdje si siguran, imaš krov nad glavom i dostojanstveno živiš. sve drugo je idiotizam.
kada ovo čitaš shvatas besmisao rata.Bio sam 4 godine u rovu,svega se nagledao 3 x ranjen, i ne bih pozelio nikada više da ni jedna majka Bošnjača,Hrvatska ili Srpska zaplače za poginulim sinom ili djetetom.Rat je zlo i besmisao u kome svi gube.
Ovaj garant nije Ukrajinac, azijatska faca, liči na kineza ili mongola
Pa pise u tekstu Zelenske. Mama mu je Ukrajinka a tata Ukrajinski Korejanac.
Počivao u miru! Slava Ukraini 🇺🇦
Pasha moj solidni
Rat je i svojevrsni test inteligencije...oni koji razmisljaju svojom glavom ce pobeci a oni bez mozga ce ginuti
e moj pasha!
R.I.P. ✌🇺🇦⚘