Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta mi imamo sa programom u srbiji
...nisi ni do pala stigo. ne dipr.
Једно велико достигнуће Србије, наше отаџбине. Само напред
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To nije farma to je sajam kurvi i propali zvijezda 😂😂😂😂
Je l' ovom babo Mirsad Čomaga?
Farma, veliki brat... Sve to treba zakonski zabraniti!!
Jooj, taman da ću je potpisati kad mi stavi tamo - Grad: Široki Brijeg. Hvala, ali ne hvala.
Glasao!
ne znam jel bojkot pravo i ispravno rješenje, al definitivnoi pomjeranje termina u neke kasne sate je ok i u skladu sa standardima u drugim zemljama. Al opet, slažem se d amladi imaju puno više problema od Farme i sličnih gluposti, te bolje da s ena to fokusiraju
kod nas je OBN ukljućen samo nedeljon u 14 ,25 (MATO ĐAKOVIĆ)
Čomaga isti mrtvi Džekson jebo mater .
BOLJE DA POZIVAJU NA RUSENJE VLASTI NEGO STO SE BAVE GLUPOSTIMA
Kada u istom periodu imate skoro na svim kanalima reality show, pitanje je ima li izbora da se nesto "normalno" pogleda?
Pa i ne moze se bas samo prebaciti kanal, jer na drugim kanalima su opet neki parovi, big brother i slicno. Nedostaju afirmativni prilozi i reportaze koje povremeno mozes samo vidjeti na HRTu ili Aljazeri. Na sto ce nam liciti omladina sa ovakvim sadrzajima?
Nemam komentar!
ukinite govna od emisije
Svaka cast ! vidi Ernada isti Kristijan Golubovic iz mladjih dana :)
Napokon da se nešto pokrenulo u ovoj državi,da neko reagira javno na ono što nam serviraju mediji, u ovom slučaju TV kuće....Marko_ba ne slažem se da je rješenje prebaciti kanal, jer se na jednom emituje farma, na drugom BB,na trećem šund,neki tzv. muzički programi, etc etc....Pogledajte samo ulice naših gradova, stiče se dojam da smo svi u reality programu, jer po njima hodaju likovi koji imitiraju likove sa farme,pjevaljke iz tzv muzičkih emisija....Bravo Ernad i DOP ne obazirite se na neke komentare ovdje, nastaviti misliti svojom glavom i mijenjajte milje u kojem živite...
Sovinisti, pesini, nacionalisti, ne bih trebalo da se emituju ovakve emisije, ispiru narodu mozak bude nacionalne mrznje i da ne nabrajam vise... PS. Gasite ovo smece od emisije.