Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadarevic da je u holivudu davno bi oskara dobio ,otac na sluzbenom putu prvi film gdje sam gledao i tu je pokidao .
@LeeLoo "A rakija, pomogne li?" "Nakratko..." "Nije ti lako braco, ja te potpuno razumijem..." "Vakat mrijeti...." "Dva pašića,morić Ibru,morić pašu"
Ja sam Gotovinu tek poceo cjeniti kad sam vidio njegov stav nakon sto se je vratio u HR poslije oslabadjajuce presude. Cim je sletio na aerodrom u ZG, odmah je rekao novinarima da nece se baviti politikom, da nece podrzavati nikoga posebno u politici, da nece se baviti dogadjajima iz rata, i jednostavno da ce se povuci u privatni zivot bez zelje za ikakvom paznjom. Iako je tad bio jako popularan za javnost HR. I evo odrzao je rijec u cjelosti.
meni se sviđa trajler, a i mustafa odlično glumi!
Gotovina je historijska licnost i heroj odbrane drzave Hrvatske bez obzira na osporavanje onih koji su izvrshili agresiju ili su shutjeli na expanziju velikosrpske ratne politike.
Mora li hrvatski film biti sa tim muslimanskim akcentom?? Zar nema glumaca Hrvata?
@HrvatskaHercegovina9 "Muslimanski akcenat", poredjenje muslimana (vjeroispovjest) i Hrvata (nacija) itd.... Znaci mogu ti samo ponoviti sto i Rambu neki dan, "Idi u skolu pi.ka ti materina!"
Mišljenje je ko i dupe,svako ga ima
FGR-ovci svršavaju na Nadarevića, kako sad ovo da progutaju
Genaral Gotovina...ljudina i vojničina bio i ostao...od legionara preko instruktora marincima do HVa...Bog neka ga poživi,a gosp.Nadarević i gosp.Filipović su glumčine i naši sugrađani,ništa čudno...
Gospodin! Doduse osudjen u Francuskoj za pljacke,otimacine,razbojnistva. U Hagu dobio 24 godine,ali prrglasavanjem 3:2,uz pritisak Amerikanaca oslobodjen. E kad se o tom kriminalcu i zlocinu snima film,kao o junaku,dokaz je da propaganda sve moze.
Sprdacina ! Cudi me da glumcine klase Nadarevica i sl . pristaju da glume u ovakim hrvatskim partizanskim filmovima novije povjesti ...al hajde neka!
@brodzo ma kakav ba Nadarević, klasični beskičmenjak
Ne moze to valjat, propaganda, ali samo zamisljam da kod nas BHRT finansira film o Naseru Oricu recimo, pa prve bi Bosnje pocele srat a onda svi ostali, Hrvati imaju nacionalni ponos a Bosnje su ljige
Nikako ne razumijem kako su tako poznati i potvrdjeni umjetnici mogli glumiiti u ostvarenju koje velica covjeka sto je ubijao civile. Sta su srpske zene i djeca, starci i nemocni skrivili doticnom generalu?Prica se po hrvatskim veleposlanstvima u zapadnoj Europi kako je Gotovina osnovao tvrtku za lov i ribolov!
ima li traktorijada
Sve uredu, ali zašto u zemlji sa jedno 1000 različitih dijalekata, akcenata i td, gdje jedan Dalmatinac(Visnjic) glumi Dalmatinca(Gotovinu), svi glumci pricaju ko da čitaju dnevnik na HRT-u.
@mein.teil propagandni film
@mein.teil to je standard, a zove se hrvatski književni jezik
Ili se ja ne razumijem u filmove ili su Hrvati stvarno loši u snimanju filmova i serija.
Nesto gledam, Mustafa Nadarevic je jako losh glumac u ozbiljnom žanru, ali je beton za komedija
Kada ce više da popuste sa ovim ratnim tematikama barem na filmu dok je to politicarima glavno gorivo
Ante Gotovina nakon oslobađajuće presude - Rat pripada povijesti i okrenimo se budućnosti, svi zajedno.
Yea33, bavi se uzgojem tuna, unosan posao, sve izvozi u Japan. Pošteno zarađen novac, država mu je malo u startu pomogla, zaslužio je.