Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek iskoracio, jer je uvidio da toleranciju sahranjuju na Balkanu. Nema 'Mary Pickford' nagrade ako kolaboriras u mega SANU ostvarenjima tipa 'Lepa sela lepo gore' ili se 'brljas' HDZ produkcijom... Jbg.
Rade je legenda i ostati će zabilježen u istoriji kao takav. Imao sam priliku da vidim prošle godine...svaka mu čast.
Rade je velikan Balkana djeco. Mogu se pohvaliti da ga licno poznajem i svi ovi kriricari su smjesni. Rade voli kad ga kritikuju to ga inspirise medjutim kriticari na raznim portalima ga ne interesuju niti ih cita jer se rafi o nedojebanim debilima.
Glumac, pjesnik, boem, ljudina... Volim tog čovjeka!
Rade Šerbedžija je najbolji glumac sa prostora bivše Jugoslavije svaka čast čitav život umjeren a toliko poznat i uspješan nevjerojatno bez mrlje na obrazu