Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt, svet ja sada na toj deci koja su odrastala u '70im,' 80tim, '90tim, koje su vrvele od kreativizma, raznolikosti, obilja tema i ideja, u našem slučaju, deca Branka Kockice, Minje Subote, Ace poštara, a svet je danas nikad dosadnije, plagijatorskije, na kraju krajeva, nikad hejterskije mesto. Šta se j. desilo?
Mogli smo i mi odraditi Igmanski mars,Sutjesku,Neretvu!
danas niko ne bi htio partizane glumiti 😎
Kod amidže Idriza 2
Par puta gledao prvi dio
Filmovi i muzika su postali bezveze, izgleda kriza inspiracije
Vala više bih volio da neko uništi sve televizije gdje su grand i ostale gluposti,kao i oni što sjede u kući i prave sranja,kao što to prikazuju u Srbiji i BIH
Sinoc sam ga gledao. Nisam se dva puta nasmijao. Nije ni blizu originalu. Ne preporučujem.
Zar ima toliko godina od prvog dijela.
Edi je normala al nije to to
Upravo odgledao film, nije ni blizu prvom dijelu, uopste nije komedija. Ne sjecam se kad sam odgledao dobru komediju, da sam se bas nasmijao.
Samo smo odrasli, možda je mlađima smiješno. Svakako nije više to to.
Gledao sam ga vec jucer na Amazone Prime... onako...nije ni priblizno prvom dijelu.
Nesto u zadnje vrijeme ameri cesto neke remek-ove tj sequele na stare filmove rade. Haman nestalo ideja vise za nesto novo
izgleda top jedva cekam
Sto bi reklo jedno prosjecno nase dijete: "ma jbo te ovo, daj mi omcu, praseta, vanimija".. i ostalu bagru..
Kompletna glumacka ekipa kokuzi, rasuli lovu na dro*u, zabave, raskoš, ku*ve, razvode, zatvorske kazne zbog utaja poreza itd. Film uopste smisla nema.
Hajd malo progooglaj o Arseniu!
Nema ideje, nema nekadašnjih majstora filma, pa potkivaju mrtvog konja.
Prvi dio - 8/10 Drugi - 5/10. Komercijaliziran do bola, istrosene fore i skoro pa nikako smijesan. Moze se gledati samo ako nemate pametnijeg posla.