Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal šta da oni nisu izmislili?
Ovdje im jos samo Vulin hvali. Mogli bi Oskara uzet.
Zar nije vlad drakula bio vlah ???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sve nešto kontam da živim u Srbiji ,ovoliko pisanja o Srbiji . Smetljqrski portal bez imalo dostojanstva.
Mislis da su ovi sa Klixa ludi, pa da ne vide, da su vama islamskim Srbima vratovi stalno u tudjem dvoristu. Koliko ce im klikova donijeti da pisu o nani Fati iz Zenice.
gooUser1634052505 Poselami mamu, a sestri mahsuz selam od cara mušana sa 22 bez glave.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
u jugoslaviji je bilo super dobrih filmova, sjetite se leptirice, za to vrijeme i znanja tada dostupna to je bio super film. ide mi na zivce samo ovo sto pokusavaju da se privuku holivudu time sto ce imati nekog ko prica engleski, sto nikad nije bio plus.
Pa predsjednik im vampir. A ovaj lokalni Mile je prava krvopija
Oni ko amerikanci. Samo neki strahovi.
4V!!!
Srbi su zrak ili vazduk naprsvili...srbi su izmislili bbenzin bre...avion sve breee mi smo svee samo.nismo klozet..jel se ne peremo posle vc...a.....smradovi smo najveci....volim rat i mrzimo sve oko sebe....
Nisu oni ništa izmislili,oni su takvi,vampiri,drakule,krvoloci...
Nisu oni ništa izmislili,oni su takvi,vampiri,drakule,krvoloci...
Nisu oni ništa izmislili,oni su takvi,vampiri,drakule,krvoloci...
Krvavo pleme...krvopije.
Prvi vampir u historiju 1700tih... A ima dekret pain iz 14 stoljeca da su vampir fikcija. Kakvi srbi izmislili vampire? PA vampir se spominju Jo's u Mezopotamiji. Izgleda prije srba nije bilo ni kuceta ni maceta. Bolest
sjeverna koreja i propaganda tamo je pizdin dim kakvu propagandu srbadija ima jos malo ce pocet izjavljivat kako su izmislili fudbal, olimpijske igre, telefon, internet, kako su njihovi vojni brodovi na obali amerike, kako su uveli sankcije americi sto im je ukrala ilona maska
Mnogi narodi koji su bili sirovi, zaostali i primitivni vremenom se mijenjaju, modernizuju, kultiviraju. Recimo Turci. Samo su Srbi ukopani u svojim mitovima. Zaostalo pleme Servi.
Ko nije cuo za vampira Savu neka malo pretrazi jako je zanimljivo i cripi , uglavom je napadao mlinare koji su radili i spavali u mlinu .
Prica o vukodlacima koji se u vrijeme punog mjeseca pretvaraju u zvijeri, a onda napadaju svoje zrtve jeste precizno prorocanstvo o onome sto ce se desavati na podrucju Balkana, a koje nije shvaceno i pretvorilo se u mit. Dakle, u vrijeme punog mjeseca (kada muslimani ovih krajeva budu biljezili procvat - ekonomski, privredni, ali i personalni te se zabogate), srpskoj hajduciji ce pored ispruzenih jezika rasti i brada te ce zvijerski ubijate ljude kako bi se domogli njihovih imanja, zemlje itd.
danis uskoro snima film "U ascinici."