Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendarni glumci iz vremena pravih holivudskih prica
Nevjerovatna je ova transormacija Sean Penn-a za ovu ulogu. A sta reci o Juliji osim da je prekrasna i dalje. Old school ekipa.
Kad smo vec kod ljepote glumica ja upravo gledam dokumentarac The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes i moram reci da sam totalno odusevljen sa Marilyn, tako lijepa a pogotovo pred samu smrt. Neopisiva ljepota. Vrtim po glavi danasnje neke glumice i slavne licnosti i ne mogu da nadjem nijednu tako lijepu. Naravno ima lijepih ali kako kazu u filmu ona je bila ljepotica 20-tog vijeka. Ja kazem da je ljepotica za sva vremena. Preporuka ko nije gledao.
Ova pretty woman Julia Roberts je vremenska žena, kada pogledaš retrospektivno filmove u kojima je igrala, od Pelikan afere pa do Erin Brokivich, da se primjetiti da je žena za narod, teži otkrivanju afera, istini. Jedan vid borbe da i preko karijere glumca podržis globalne promjene.
Ne provociram, niti sam fanatik. Ali na jednu od vaznijih noci za neku religiju, umjesto toga, na naslovnoj stranici vodeceg bh portala, vijest iz Hollywooda. Klix 😔😔😔
They are the best. old school.....
Ma hebo vas više Watergate! Hollywood presušio sa idejama pa nikako da otkoči zastoj. Sada bi trebao opet neki remake Dracule, ili Titanika
Bit ce skandal kad prodje ramazan i kad se sean penn ofuri dandarom i sjede u bijelog passata karavana
Ma prepade me Mirko Sarovic 😂😂😂😂😂😂😂😂 pljunutii
Sean Penn isti onaj žandar iz St.Tropea
Cekam da vidim sa koje stranice je sad nasa draga Ines plagirala recenziju…
Sta reci za ovaj glumacki par osim Svaka Cast