Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bolan glasate saljete milione tom istom grandu godinama,koji placa cecu od tih para i glumite neke patriote
Svaka cast njoj i njenom suprugu kad su uspjeli zaboraviti ...
ovo ona sigurno klixu poslala vijest kako joj karijera ne bi propala u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo licemjerno iskreno....Vi bi da se ... a da vam ne udje.....sto idete tamo da se takmicite ako ne primate goste
Zasto licemjerno kad ta ista Ceca nije izjavila nista protiv zlocina svog muza pa cak ni nakon njegove smrti ? I jos uziva u njegovom na takav nacin stecenom bogatstvu. I djecu je odgojila tako da se ponose onim cega se normalan stidi. Nisu mi ni jasni oni koji idu tamo da se takmice, niti oni koji glasaju, niti oni koji to gledaju. Svi prethodni pobjednici su sa svojim mentorima odrzali pobjednicki koncert u svom rodnom gradu, zar ne ?
@zvijezda92 A sto nije odbila Cecu za mentora?.....Nego sad svira klincu
U svakom slucaju bolje je da dodje ceca u tuzlu nego brena koja je najavila koncert u tuzli u septembru, a to nam netreba.
Ceca je najvea balkanska zvijezda
Sejla Zonic = Ceca Raznjatovic Arkan
ejla Zoni = Ceca Ranjatovi
da ima imalo stida odrekla bi se cece
Zeno bas si naporna
Pametan joj muz pravo. Inzenjer neki haman.
Sve fol patriote na klixu a svi gledaju Grand. Da nije tako ne bi ovde komentarisali i ignorisali bi lanke o ejli i Grandu.
ispirali bam mozda da dzejlom - sad na red dosla Sejla..sljedeca je Nejla
Zato, pa ionako 99% njih je slua.
Hajde Zonii vie,dosta vas je vise i vas i srpske cajke,samo njoj dajete publicitet svojim izjavama i svaka vam ast kada vama nista nesmeta u vezi nje,bi ste fenomeni
Volimo te Cecoooo.
Peticija da se sejla preseli u srbiju posto je ona neopterecena historijom pa joj to nije problem, sigurna sam da ce joj biti odlicno tamo i da ce je primiti kao svoju :)
PA SEJLA NIJE BIRALA MENTORA NI NIKO OD NJIH AKO STE UPOZNATI TREBALI BI DA ZNATE I SRAMOTA STO PO NAJBOLJEM NASEM VOKALU OVAKVE UVREDE UPUCUJETE
J***o te najbolji vokal.
Naravno da su birali i to svi koji idu dole g-cidashima i koji glasaju... Tako da po slobodnom odabiru ih treba i tretirati tj odreci se...
Ja ne znam sta fali da se docek organizuje negdje na prostorima GTRS-a? Kad vec moze ici u Srbiju i pjevati uz mentorstvo srpske majke, onda ne vidim razlog sto ne bi mogla tamo docek imati. Kad je vec kako kaze neopterecena historijom i ona i roditelji joj.
U pravu si, pa neka ovi koji su glasali idu tamo sa bratijom uzivati.