Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci su!
"Švrakino u Evropi"
ako su izbori dobro organizovani, onda glasanje nije ni potrebno :D
Jel ima neko da mu je ovo kreveljenje stvarno smijesno?
Jbg upali kursadzije il nesto amigi show to ce tebi bit smijesno. Pozdrav
Pozdrav i tebi,ali to je u rangu ovog,tako da ni to ne gledam.
Helem nejse kao svjetlo na kraju tunela dobri su bili voditelji na paradi ponosa i skokovima u mostaru
Odblokirati Dom naroda, glasovati za Hrvate u probosanskim strankama na listama za kantonalne skupštine u USK, SBK, ZDK, TK i BPK
Cuj povucimo crtu vise hehe
Naj-overrated emisija (tj. ekipa) ikad. Bolji su bili OP Racija barem 3 puta.
Ne zelim bistu Franje Tudzmana u Capljini..ne zelim..ulicu Francetica..u Mostaru..ne Zelim dvije skole pod jednim krovom..ne zelimm..Torove..podjeljene..gradove..ne zelim dvije policije vojske paralelne nelegalne srukture...ne zelim..da manjina vlada vecinom..ne zelim da ..moj komsija sujed navija za drugu drzavu..nosi ime drugog naroda .druge drzave..
Ukratko, ne zelis harmoniju tri naroda u drzavi vec sukobe i nemire. Got it!
ako se ovo zove harmonija "