Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cenim da fali 15000 glava. U početku pandemije su istinu govorili pa su krenuli sa lažima dok ih novinari nisu provalili, a onda pokušali da se vrate na istinite podatke ali više nije moglo. Sada ide ko na licitaciji ko kako lupi. Broj umrlih je svakako višestruko veći ali to sada nikoga i ne zanima. Sa tim se manipulisalo u mnogo ozbiljnijim državama
Preko 50 hiljada smrti od kardiovaskularnih bolesti zabiljezeno u Srbiji godisnje prije korone sto znaci u danu oko 144 osobe.Slijede zlocudni tumori sa 22 hiljade umrlih godisnje sto bi znacilo da je korona maciji kasalj u odnosu na ove bolesti.Niko od clanova familije nije fasovao koronu pa ni ja koji se ne pridrzavam N A Z I mjera.To ne znaci da negiram koronu.
Zanimljivo kako je Hrvatska free zone za vrijeme sezone, ko sto smo i mi bili za vrijeme zimske
Molio da navedete jedan tačan, objektivan i pouzdan podatak da je Srbija objavila počevši od 15.06.1389
...ne postoji,citava njihova historija je izgradjena na lazima.
ovdje sada treba napisati halospjeve, zadnji put kada sam rekao da su napravili glupost isklikali su milion minusa ...
Svi lažu a oni pogotovu kao i uvijek.
Kad smo kod podataka valja spomenuti Mexico koji ima stopu smrtnosti od 10.24% (nije realan podatak) jer nema dovoljno testiranje. Qatar sa stopa smrtnost 0.18% zasto im treba vakcina? Francuska sa 4.4 Miliona aktivnih (bas imaju toliko) nisu azurirali podatak ima dugo vrijeme, Nizozemska koja sakriva broj aktivnih i oporavljenih, ima jos primjera i zakljucak da podaci nisu tacni.
Sav teret je spao na doktore kojih ima malo nego što to treba koji su izloženi velikim količinama virusa i velikom stresu i naporu što dodatno smanjuje imunitetet. I onda dodje neki imbecil i kaže neću da se vakcinišem staviće mi čip