Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar dokumentarac
Netflix najgluplja produkcija na svijetu....
Imao isfurao da ti budem iskren zgadio mi se od pretjerivanja sa rasnom i dzender promocijom....
Spoiler: Dokumentarac ide pravo u dubine
Koga ovo uznemiri ? Ljude niko ne tjera na ovo, sami odaberu tako da fuck around and find out, da ginu ko muhe neka ginu sebi ginu radi vlastitog IZBORA
Dobar je ali učitelj oktopus je mnogo bolji
Ronioc sam dugi niz godina. Od rekreativnih,takmicarskih podvodne fotografije do tehnickog ronjenja. Ko nema straha ovo je nesto sto bi svatko trebao probat.Ne bas ici do krajnih granica,zivot je samo jedan.
Koliko košta u prosjeku ronilačka oprema
Seke Perse ne trebaju ni gledati ovakve filmove. Uostalom, na početku piše da su korišteni stvarni snimci, a ne samo ilustracija. Ljudi prihvataju ovaj rizik, neki plate glavom... Ali nije tragedija kad stradaš radeći ono što voliš! Dobar je film.
Gledao sam, jedan od boljih ove godine.
ORGINAL KLOZET SA SVE KOJI IMAJU SRACAKAVICU ZA BUDALE INTERESANTNO.
jel padaju jako u nesvjest ili samo malo?