Imao najbolju reportažu
15

Novinar HRT-a zabrinuo javnost svojim izgledom, na dodjelu nagrada stigao u zavojima

L. R.
Marko Percan (Screenshot/HRT)
Marko Percan (Screenshot/HRT)
Novinar HRT-a Marko Percan zabrinuo je svojim izgledom nakon pojavljivanja na godišnjoj dodjeli HRT nagrada koja se održala 15. maja.

Naime, mladi novinar se pojavio s flasterom na čelu i longetom. Kako prenosi HRT, novinar ima slomljenu ruku na dva mjesta, natučen je i na glavi ima modrice.

Marko Percan (Screenshot/HRT)
Marko Percan (Screenshot/HRT)

Interesatno je što je Marko Percan upravo tu noć osvojio nagradu "Joško Martinović" za najbolju televizijsku reportažu koja se emitirala u februaru ove godine na programu HRT1, a zvala se "Ne cajkama".

Novinar se kasnije javio i u emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" te objasnio kako je došlo do ozljeda. U početku se našalio kako su ga pretukli u "narodnjačkom klubu" budući da se bavio temom o utjecaju narodne i turbo folk muzike.

"Kolegama prodajem priču da sam se bavio istraživačkim novinarstvom. Evo, vidiš kako završi novinar kad se bavi istraživačkim novinarstvom . Da ne misle gledatelji da ih zezam, na godišnjem sam pao dok sam čistio barku. Vjerovao ili ne, trenutak nepažnje je dovoljan da padneš sa dva i po metra na glavu", pojasnio je Percan.