Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je bila princeza ...ali je bila rospija prava...ko nije trazio nije ni dobio...jahao je pratilac i sofer...ona je imala traume u djetinstvu...satkane incestom u familiji..unistila je zivot do.svoje 15.godine..posle je balansirala sa osmjesima ali uzalud..
Je li se pricalo u filmu i o tome da je imala tri ljubavnika dok je bila u braku (da se razumijemo imao je i on sto logicno ne podrzavam) ali ona je predstavljena kao neka svetica a u sustini nije nista bolja od ovih danasnjih sponzorusa kao i Merlin Monro 🤷🏻‍♂️