Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nas uvijek neka drama,tuga,depresija
Nikako se maknut’ s “ovo malo duše”... Uzmi ubi pa se pušku...
Jedva cekam novi film! Toliko volim melanholiku i humor nasih filmova!
Prije premijere Žabe gledaj obavezno “ovo malo duše” i baci se kompletno u sevdah.
jbga baš ono teretli... i ova gluma... isto k'o neki studenti glume u istoj rečenici "đe je ba ono nestalo" i "Apstrakcija filmskog izraza" malo čaršijski sa ba, jbga i đe si arane a onda malo k'o profesor kliničke anatomije .... rEkao, na mom pEkao...
Daj neku akciju , komediju , triler vazda naka depresija dosta mi sto zivim u ovoj vukojebini jos me i film treba podsjecati .... Od mene vam minus za radnju !!
jedno vrijeme smo stvarno vrhunske filmove imali (Ničija zemlja, Remake,...), ali u zadnje vrijeme, tačnije zadnjih nekoliko godina baš ništa kvalitetno i vrijedno pažnje a po traileru ni ovaj film neće promijeniti takvu situaciju
ja samo spavam zderem i serem 😅
Da mi plate ne bih domace sranje gledao. Sasvim mi dosta domace produkcije ono kad prodjem kraj televizora dok Viza ili Lud-Zbunjen ide jer je neko ostavio TV na tom kanalu nakon dnevnika.
možda od ovog Vahe bude jednom glumac.
Ja samo zderem, spavam i jos da je rekao serem po klixu, bio bi top. 90% komentatora ovde samo to i rade... 💩
Daj nam malo o ratu šta nije dugo bilo ništa..
predstava je predobra. Cini se da je i film dobar. Ovo bi mogao biti jedan od najboljih bh filmova zadnjih godina.
To i nije neka preporuka.
A mozda je ovo dobar film. Vidit cemo :)
Juka legenda
Sexan legenda
Emir legenda