Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zooteka", pa to se gledalo bez daha... Jbt, odoše svi junaci mog detinjstva, ostao je samo možda i najveći od njih, Branko Kockica, kojem ne bih hteo da baksuziram već da mu poželim još puno lepih godina i da da se, ovako javno zapitam, kako bre od njegovih vernih tataratiraca ispadoše ovako loši ljudi, majku mu?!
Ti si mišljenja da je generacija 1970ih.-'90. izrasla u ljude visokih moralnih načela, a imala je sve preduslove za takvo postignuće? Šta misliš, kakva nam je budućnost kada stasa ova zadrugo-grand-insta-tiktok degeneracija?
Imaš pravo, Frenk....
Laka mu zemlja .
Nigdje ovo više sada. Kada ovo neko tada umre. I ne piše da je umro od onoga. Ili, od ovoga. Kao što se prije bilo umiralo. Nego piše da je čovjek i umro. I to od korone. Znači sada niko. Da više to ne umire. I to od ovih bolesti. Koje se bilo prije to umiralo. Nego samo korona. Korona. Je li to oni i više ne umiru? I to od tih bolesti. Ili stave da je to neko umro od korone. A ono umro. I to od neke i druge bolesti.
Ostalo je samo još par njih. I to ovih tada starih glumaca. I ovo tada glumaca. Koji su oni još ovo živi. I to Voja Brajović, Snežana Savić, Svjetlana Bojković. I možda još poneko. Da je od njih tada ostao.
Ima li iko da je na klixu umro od srca ili možda moždanog!?
Poslije treće doze. Pokoj mu vječni!
Ko mu je kriv pa se vakcinisao.
Čovjeku ne ka je laka zemlja, ali zašto se "trči" u naslovu da piše prvo: " Od korone" pa tek onda preminuo taj i taj. Pa ima li više ljudskosti i morala u nekome , čovjek je preminuo pokažite bar malo profesionalizma.
preminuo izNENADa
da je bio nevakcinisan, PISALO BI! ...tako da mozemo slobodno tvrditi da je primio vakcine :)
cim nigdje nisam našao da stoji da se nije vakcinisao znači umro je vakcinisan. time kraj priče o vakcinama
Dobre neke vakcine