Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzejove pjesme se redovno poslusaju na festama bas kao i od Tome, ali mi nije jasno zasto zelja za snimanjem filmova o likovima koji su popili i prokockali sve sto su imali, a da ne spominjem gore stvari?!
Jok eto snimit ces film o nekome ko je zivio po ps-u, uzoran gradjanin, ostavljao pare na stednom racunu u bankama. Logicno da je zanimljivija prica nekoga ko je pio, kockao, zivio od vrha do ponora, u Džejevom slučaju imao posla i sa mafijom. Ubilo se za film snimit :)
A sada slijedi sapunica o karleusi, ceci itd....
Oni od sljama prave ikone i zvijezde, snimaju filmove, nidze veze
Jbt srbi stancaju ove filmove ko Holivud, pa ko da su jucer najavili da ce poceti snimati ovaj film, kad prije
Snimaju se filomovi o alkoholicarima. Tu smo gdje zasluzujemo biti. Kompletan balkan
Uskoro oćekujem film o Maci diskreciji i njeninoj borbi sa oženjenim muževima na Only Fansu