Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko lijep par! Doco je kralj
Jel sramota ako javno priznam da nisam gledao film i nisam se isplakao kao nikad ranije? Jer nisam
Gledao, nisam plakao znao sam kakav je toma olos... nema potrebe plakati za pijancem... ali eto film je za 10 a toma je najbolji pjevac sa ovih prostora...
Rođo, neko pijan lakše život odrobija...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A iza kulisa idu na svingerke zurke razmjenjuju partnere pronasli ih u sex oglasima sadomazo bicevanje
Bosnje samo gledaju srbijanske filmove, srbijanske serije, gledaju Zadrugu, Parove, Zvezde Granda..….slusaju samo cajke Acu Lukasa, Daru Bubamaru……. I kazu da nisu Srbi.
Tamara je top riba.
klix sklopio dogovore sa Beogradskim portalima o razmjeni vijesti, pa nas otrova vijestima iz Srbije!
I ja imam brak samo takav. Fakat me suprug pazi i sve to alu se znamo posvađati da hala gori. Valjda to treba tako. Kad mi kolega kaze ja se sa svojom zenom nikad nisam posvađao a seta okolo i prica kako mu Jasna trudna pusi cigarete, kako Jasna sad nece malog da doji... Pa i ja bih imala savrsen brak kad bi samo tako klimala glavom.
Nekako me srbi više ničim osvojit ne mogu, tako sam averziju dobio.
Kada će te da krenete da prenosite kakvo će vreme biti u Čačaku u narednih sedam dana? Ja uz jutarnju kafu i cigaretu čitam isključivo Klix. Kakav Kurir i Blic oni prepisuju od vas.
A iza tih drugih kulisa vjerovatno je ne žive.
Ako se u Srbiji pisalo o filmu Qvo vadis Aida onda i ovaj clanak treba da stoji ovdje.
Kako vi iz kurira, pardon klixa znate kako oni žive iza zatvorenih vrata?
Nije doktor lud