Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počivala u miru.
R.I.P. Yugoslovenko
@dr Alban.. Dobro i? Kakve to veze ima sa smrti ove glumice? Od toga pravis situaciju da seres o drugima, jel te stid imalo? Šljamu bijedni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slažem se sa većinom komentara, naslov je krajnje neprikladan.
Dvije glumice sam neizmjerno poštovao i volio. Prva je bila Sonja Savić. Za mene je bila uvijek pojam seksipila i ljepote, sa onim izluđujućim "promuklim" glasom. Druga je bila Mira Furlan. Imala je taj nekakav neobično-običan izgled. Jako privlačna a opet jako obična, sa onim plavim očima koje su prodorno probijale dušu čovjeka i ostavljale ga u uzdahu i golicavom nemiru. Pokoj im duši. Valjda su na boljem mjestu od ovoga!
Kriza žena na Balkanu je najvećim djelom kriza odgoja muškaraca na Balkanu. Preporučujem knjigu Mindfuck koja daje psihološku historijsku i političku kompleksnost na primjeru Njemačke ali se tako dobro prepoznaje Balkan.
Čestitke Ines pravo u sridu. Borba za prava žena je borba za prava muškaraca pogotovo na Balkanu gdje imamo čitav arsenal kršenja ljudskih prava. Svaki pomak na jednom polju je pomak na svim ostalim. Zato je otpor tako jak. I zato se vrijedi boriti.
Velika glumica, lijepa i seksipilna žena i prava Jugoslovenka. Tužna vijest.
Bravo za tekst. Zapravo, ovo je prvi tekst na ovom portalu koji mi se sviđa. Dobro, dopuštam mogućnost da je bio još koji ali nikad nisam to naglasio u komentaru.
nikad necu zaboravit varljivo ljeto 68', uhhhh
Izgleda 2020. nije završila. Danas je 22.13.2020.
Jaoo kad vidim ovo kako je bit žena na balkanu, nije mi dobro! OK, vj nije kao u nekoj zap civiliziranoj zemlji, ali ima i puno puno gore.. Kako je bit žena u jbnom Pakistanu, nekim dijelovima Azije i j amerike?
Mozda bi maslov bio prikladniji da je u,jesto zena napisano COVJEK. U svakom slucaju, zao mi je sto smo ostali bez Mire. R.I.P.
Pocivala u miru.
Mi imamo mentalitet kakav imamo. Kod nas brat ubije brata zbog međe koja nije ništa vrijedna. To nema skoro nigdje na svijetu. A kako onda da bude odnos prema komšiji? Kao što bi rekla Humanitarka iz Norveške, nigdje nije vidjela društvo sa manje osjećaja zajedništva. Kod nas se ljudi rugaju prijateljima iza leđa, a sutra opet sa njim kafu pije.
dobar tekst
Počivaj u miru.
RIP
Šteta,.. Počivaj u miru.
bila je preljepa .