Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SFF je postao tolika retardacija da ne izlazim tih 10 dana nikako u grad.Sav onaj usmrđeni moralni jad sa dna kace se sjati u Sarajevo.Brude,brace i njihove fute i ostala gamad.
Ludo sve čuj za dzaba, de ko je lud.nije Sff humanitarna organizacija pa da joj neko za dzaba, a da se oni šepure po crvenom tepihu.
Nek se prijave budale koje hoce za dzabe da crnce za Bakirovog mezimca Purivatru
Aj majko moja draga koliko si retadiran u mozak... Smorili ste više sa Bakirom i SDA, jel vas to on poslao da botujete po klixu jer je ofirno strašno da je kampanja uveliko krenula a vi tu njega i SDA konstantno spominjete da bi mu održali popularnost, tako će i uzeti izbore na kraju....
kolka je dnevnica?
ti bi da volontiras i jos da ti plate haha