Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znanstvenofantastični 🤡
Zaspao u prvih 15 minuta. Nevjerovatno loš film, a JLO lošija nego inače.
Svaki put kad na Klixu pročitam da je neki film bas los, nepogrešivo je uvijek dovoljno dobar za gledat.
Ako Jennifer Lopez snima trilere, sta onda radi Anthony Hopkins?
Triler i Jennifer Lopez mogu u istu rečenicu onog dana kad je sletim na Mars. Znači nikad ...
Najveći problem što se priča previše vrti oko glavne glumice, sporedni glumci skoro pa nebitni tu se vidi narcisoidnost JLo i želja za pažnjom i bitnošću. Mark Strong koji je fakat dobar glumac, nebitan u filmu. Najviše mi je žao njega, valjda je bar zaradio...
OK je film. Ima i većih odrona. Bolji je od Dine II.
Dugo nisam veće smeće od filma pogledao...
Film srednja ẓ̌alost
Inace Netflix prica je dobro krenula sada se svela na daj samo stancaj filmove serije, bez posebne kvalitete, za razliku od HBO-a koji nema puno ponuditi ali 90% je kvalitet dok na Netflixu 10% kvalitet od toga stari naslovi to je ok.
Smece film, i mene sramota kako je glumila. pojedine scene totalno amaterski, katastrofa, Jenny haj se ti mikrofona fataj. Ma uzas. Film srednja zalost.
Jennifer Lopez nije za glume, filmovi su joj uzas, masi guzicom brate to ti ide
iskreno gluma Jennifer Lopez katastrofalna .
@SIMON1 Nije ni do J Lo koliko je film smeće sam od sebe...
Hejtaju ljudi i daju losu ocjenu is iskljucivo radi jlo. I vjerovatno nije ni toliko lose glumila , ali je iz nekog razloga bas bas na drustvenim mrezama trenutno mrze i blate.
Nije tacno, konkretno ja sam pogledao objektivno film, apsolutno mi nesmeta JLo, medjutim jako losa gluma na pojedinim dijelovima poput amaterske glume. Takodje sam film nije ponudio nista posebno, drugim rijecima holivudsko smece.