Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj to pobunili se jevrejske grupe zbog antisemitizma koji na Bliskom Istoku bukvalno znači Anti-Palestinizam jer su oni jedini Semiti na teritoriji Izraela i okupiranih palestinskih teritorija! Iako su upravo jevrejski autori 1975. godine objavili knjigu TRINAESTO PLEME i razbili tu la još uvijek se koristi taj izraz antisemitizam za Ashkenazi Jevreje u Izraelu
Treba li da pogađamo koju stranu podržavaju na Bliskom istoku? Ne treba. Znamo.
konstatujes da Izrael ubija sve zivo i odmah si antisemita
sve se prati i sve snimaju - bilo sta da kazes distinktira te u foa ili friendlyja..... bukvalno izradjuju personalne mape kroz svaki komentar upis i unosenje podataka.......a prinudjen si..... "digitalizacijom"
Nije dozvolila to ku*va.
Naredna vijest, pogođena joj kuća.
Za nekog su i oni Jevreji u Varšavskom getu bili teroristi za druge borci za slobodu.
Sad treba b o j kk oo t njihovih filmova
Samo gusarati filmove, ni centa holivudu