Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nas 70% ode vani,a svi su ili otisli ili cekaju vizu,ne sto nevolimo svoju zemlju,nego sto su nas pokrali i idalje kradu,brojace na prste od koga ce uzet 1 km,manje ce sponzorisat i falit se parama otetim od sirotinje.
ovaj direktor Telekoma vise se eksponira od bilo kog politicara: novine, portali tv ko da niko drugi ne radi u BH telekomu. Kad ke neko vidi dirsktora M:tela T-coma.
Dragi Tarik, skini vise te naocale, djeca ti se smiju!
Otvaraju ceremonije i pokrovitelji ko fol ,od para sirotinje,od kojih uzimaju po marku svaki mjesec,to nije od BH telekoma nego nase narodne pare,koje su nam ukrali netrebalo im daBogda,jos malo necete odkog imat uzet.
Pređi na telekom Srpske ili eronet.... i tamo ce ti uzimati marku. Ali neće biti bhtelekom., nemoj ostavljati u svojoj državi pare, nisi budala....
izvadio sam sim karticu i pojeo je ne treba mi broj uopste ne dam vam vise marke bh telecom
jos hifa fali na na godinu nek budu sponzori
ovo sa uvrštavanjem serija kvari festival. ne mogu se miješati kruške i jabuke. film i serija su dva različita formata po svemu i ne pripadaju zajedno na istom festivalu. nažalost i tu lova diktira sve.
A tu je ona 1 KM sto su poceli naplacivati za Ultra paket. Svaka cast, pametno ulozen novac.