Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami politicari, jebali ste majku i SFF-u
Čemu diskriminacija na osnovu struke? Bar pred srebrenim platnom možemo biti svi isti na par sati
mnogi misle da je politička sloboda zapravo sloboda od politike (što je na kraju opet politički stav)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konakovic vec sa cetvrtom zenom seta ovim tepihom, Kenovic pravi dedo, mladi od oca instalirani Ademovic (nema nepotizma inace), tako mlad a vec deb'o.
Jel ima glumaca ovdje?
Umjesto da su doveli nekog world class actora da bude na otvaranju sffa, oni doveli ove politicare ispasce da sam ljubomoran ili nesto ali ovo je meni tako zalosno, kad vidim ko se seta crvenim tepihom jos im fali samo Maca diskrecija...
Ja sam sokirana,gdje su nam sultan i sultanija,kao i njihovo malo slatko cedo?ne treba zaboraviti ni uvlakaca Zahiragica?
Cega se pametan stidi budala se ponosi.
Cilj je upropastiti sff
ovim nasim lopovima treba podjelit oskare koliko dobro glume da rade za narod....
Nije da je bas nesto gotivim, ali Dzejla Glavovic I muz jedini od svih tu pripadaju zaista crvenom tepihu. Haljina, frizura, osmjeh, prelijepo, glamurozno I filmski.
Što bi rekao Konjaković, Ademović je genetski podoban....
Jel ovo Karićka sa ocem došla?
Jos samo fali poznatii mesar s janjetom na raznju da ufura ko u filmu "Rane"
Elite i go*ana...Trebalo je sve ove političare izžvizdati.
Dok god mladi napustaju BiH i ovi skotovi ne urade nesto za zemlju i gradjane ne bi im trebalo dozvoliti da se pojavljuju na ovakvim manifestacijama. Svojim prisustvom samo umanjuju znacaj ovog festivala i dolaze da bi pokazali svoje bogatsvo i raskos u kojoj zive na racun drugih.
Komunisti se kulturno uzdizu🙂
Zaista ne prilici da supruga nekog ko se izdaje za uzornog Bosnjaka pokazuje pupak. Zaista obo mislim bez da zelim ocrniti Konakovica. Minimum pristojnosti ... Sacuvaj Boze!
Jb te film i festival,k’o da je predizborni skup trojke