Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam Ubice moga oca i top su nema sta, dosta serija sam inace gledao, na ovu sam nalijetao vise puta ali nikako da je pogledam. Sada cu definitivno poceti.
Kad su protesti zbog smrti male Dzene dodje 50 ljudi. Kad su protesti protiv korupcije i kriminala, iz cijele Bosne dodje 100 ljudi. Kad Milos Bikovic dodje na premijeru filma, okupi se 1 000 ljudi, samo iz Sarajeva. Ako nismo Srbi, onda smo ludi.
Ubice moga oca, Kalkanski krugovi i Crna svadba su top serije mora se i Besa gledat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Serija je top kvalitet. Ko nece da gleda jer je iz Srbije, ne mora, ne vidim u cemu je tu problem.
pregledao sam vec drugu i jedva cekam trecu, serija kida
Gledao prvu sezonu serija je vrh. Nadam se da je i druga takva . Ovi što broje krvna zrnca izgleda da su ofulali temu.
Kada sam procitao da je rijec o Srpskoj seriji, a u kojoj se radnja vrti oko Albanske mafije odmah sam se sjetio jednog svog bivseg poznanca iz Pakistanaa sa kojim sam jedno vrijeme radio, a koji mi je odnos Indije prema Pakistanu objasnio primjerom kako su u gotovo svim njihovim filmovima prostitutke Pakistanke (muslimanke).
Sagledaj seriju pa komentarisi. Radi se o albanskim klanovima, ali se Albanci ne orikazuju u negativnom kontekatu kao narod, ima dosta i srpskih i crnogorskih mafijasa. U ostalom polovina su albanski glumci.
Ma Srbi su upravu mi smo izgleda Srbi...Budetel me banovali znači,iznervirat ču se Žestoko Allaha mi,imam pravo na svoje mišljenje...
Čuj ti njega izgleda
srbi ne postoje, to je turko 500 godina derao , oni si turci a mi bosnjaci
Ako volite ovu temamtiku pogledajte Tajkun, Klan, Švindlere, Senke nad Balkanom, 12 reči. Ako neko voli morbidne serije onda Beležnica Profesora Miškovića, Dug Moru, Crna Svadba i Kalkanski Krugovi. Telekom je snimio dosta serija razližitih žanrova pa pogledajte tamo spisak.
Polako braćo, snimilo se dosta serija ove godine sve će to BIA postepeno da vam pušta.
Dodjite u Bihac upoznajte momke iz petog korpusa pa da vidite sta je besa niko se ne boji srba oni puno umisljaju price o nebeskom narodu dok ne upoznaju silu nebesku iz Bihaca
Hahaha. Jel lete onim rambo helikopterima od danas?
gdje gledat
Bravo Ines. Objektivna i politicki neopterecena analiza.
Kako se formira Velika Srbija preko serija i filmova nismo ni svjesni, kulturna okupacija
Jednu Vizu za buducnost za gospodina. Haha. A sta bi ti gledao domace majke ti?
@shameonyoo pa jasno mi je da mi nista ne snimamo zato i kritikujem druze, nemoj odmah napadat bezveze ako nisi shvatio poentu, umjesto da i mi radimo mi moramo srpske filmove i serije gledati, poklopise nas
Sad pogledao prvu epizodu posle ovog clank, serija je odlicna. Hvala vam klixe ❤️
Tek će biti zanimljivo. Kreni od prve sezone, po meni bolja nego druga.
Kad su protesti zbog smrti male Dzene dodje 50 ljudi. Kad su protesti protiv korupcije i kriminala, iz cijele Bosne dodje 100 ljudi. Kad Milos Bikovic dodje na premijeru filma, okupi se 1 000 ljudi, samo iz Sarajeva. Ako nismo Srbi, onda smo ludi.
Upravo tako, prvi put da Mrenica napise analizu bez politicke pozadine i stavova, zavisti i mrznje prema istocnom.komsiji. Nije u usponu samo srpska kinematografija vec svi aspekti drustva, drzava u celini. Putna i zeleznicka infrastruktura, strane investicije, veliki rast plata i kupovne moci, zdravstveni i obrazovni sistem, bolnice, klinicki centri sa najmodernijom opremom, skole, srpska vojska..da ne nabrajam dalje, mogao bih do ujutru. Ko je za sve to zasluzan?
Svi znamo odgovor na to pitanje i u to ime...ziveo predsednik Vucko!
AutohtoniPsovman- Arapi. Grad na vodi.
PRIZNALI ILI NE SRPSKI SVET IMA VIZIJU CIJI JE ZADATAK SRBIZACIJA BALKANA KOJA PUTEM FILMA,MUZIKE,RIJALITIJA (NE) KULTURE JE VEC UŠLA U DOMOVE I UMOVE SVIH GRADANA BALKANA!!