Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerojatno glup kraj, uništio je i ono što u filmu valja.
kako mrzim spojlanja... koji ti je krc?
film uzas
Ines sreco, hajde molim te koji film sa HBO MAX recenziraj. Ili seriju bilo sta. Jer tamo je sve bolje 200x. Ili te placaju ovi sa netflix? HAjde matere ti jednom da bude taj i taj film pokorio HBO MAX. Cekam
Nista posebno
jedini film ratni koji ima smisla je "prohujalo sa vihorom ili zameo ih vjetar",makar je film po istinitom događaju i nema fantaziranja puno,do 1990. filmovi su vrijedili i bili su vrh,poslije toga je sama fantazija ali u abnormalnim količinama.
Sinoc sam ga gledao, film kao i svaki ratni film.lazi i prevare onih gore i kraj kakav bas i treba da bude.
O. D. V. R. A. T. N. O.
Smece
Ocjena 5.6, dzaba govorio - ne govorio, recenzent tjera po svom. Ovo je jos jedan tekst koji sigurno necu procitati, kao i film koji necu pogledati.
Shwecki akcioni...
Tacno imam osjecaj da sam pregledao sve sto valja. U novije vrijeme rijetko izađe neki bas dobar film.
Mogao bi Netflix izbaciti nekad nesto kvalitetno, ono nije zabranjeno samo da znate
Poruka ta, pa sad :)
Jel nas pripremaju za nešto?🤣🤣🤣🤣
Izgubio 2 sata zivota
Po koja serija mozda je i OK ali filmovi generalno smece!