Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je totalna pušiona za one koji ne znaju šta se desilo u Srebrenici. Prezirem obe filmove u bijelim rukavicama, gdje se svrstava agresor i žrtva na isto. Nabijem Zbanićku na dršku od metle.
Prikazala je da su Srbi spasli žene i djecu, a vojno sposobne pobili.
Jasmila je uradila za promociju BiH koliko nijedan drugi političar nije i svaka joj čast! Također uvijek komentarima udari tamo gdje treba! Ali bitno je da je populista Benjamina, profesorica iz Kiseljaka, komentariše i napada! 😂
A šta je to uradila? Ko se sjeća i jednog njezinog filma?
Šta ba sta je uradila? Pa žena radi vrhunske nagradjivane projekte. Ovo je najbolji Evropski film 2022.
Nisam ga nikad pogledao niti mislim, Bosnjo naviko čitav život da ga neko sazaljeva , umjesto pouku da izvuces da se nikad vise slično ne desi , ti trazis od EU da prizna nesto sto se pred njihovim ocima desilo , Hrvati dobili izborni zakon sto su tražili , sebi ce dobiti imovinu, a ti Bosnjo masi usima i rezolucijom od koje nikakve koristi nema, sta neko i da ti prizna da je bio genocid kakve fajde, kad ce ti opet to isto uraditi cim mu se ukaže prilika
Stvarno treba priznati da ova nasa ekipa profesionalaca oko Zlatko je genijalna! Trebalo se dosjetiti ovog poteza! Svaka cast i duboko postovanje! Jos jednom je dokazano da samo sa extra i regularno skolovanim i obrazovanim ova nasa domovina moze naprijed! Neizmjerno sam ponosni Bosanac znajuci da su pravi ljudi na pravom mjestu!
film se vec sad moze pogledati
Gadi nam se Jasmila Zbanic, pobjegulja koja zivi u Berlinu, a muze nase drzavne budzetske pare za svoje filmske promocije. A uz to pljuje, laje, gibeti svoju drzavu BiH, patriote, a uz put joj smeta i zelena boja! Mrs bagro primitivna.
Ne pljuje drzavu nego SDA, ili mislis da je SDA = drzava?
Oni su kolektivno svi bolesni. Svim snagama raditi na odbrani BiH protiv prekodrinskih i domaćih pravoslavnih vampira.
sto posto
Ovo da se prikazuje svaki mjesec na državnoj televiziji
Kult zrtve se nastavlja. Bolje pogledati Rambo I pa shvatiti da je rjesenje u obuci, naoruzanju i ekstremnom odgovoru na svaku provokaciju. Zahebite merhamet, odgovor lezi u ekstremnom nasilju prema svakome ko nas ugrozi.
Stanivukovic trivic i zeljka cvihanovic na aparatina