Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha razlika izmedju teorije i istine oko 6 mjeseci.
Nažalost tačno tako. Svak je mislio da Carlson pretjeriva, a onda se ispostavilo da je u pravu polako za sve jedan po jedan, za Bidenovog sina ilegalni business u Ukrajini, za direkt cenzuru Facebook Twitter Instagram u korist Bidena, za LGBT teror ko se ne slaže, za vakcine koje ne rade, za Bidena koji nas vodi cijelu planetu na rub atomskog nestanka.
Intervjuiso Elon Muska prije dan, kaže da twiter sad radi bez problema bez 80% zaposlenih? Kaže Musk ako ne radiš političku cenzuru i političku propagandu, 20% je dovoljno za normalan rad. Puno neprijatelja je navukao ovaj Carlson.
Covjeku je laz dio identiteta. I svjestan je toga. U privatnim porukama poslanim kolegama govori kako ne moze vjerovati kako je glupa njegova publika. Svaka recenica koju izgovori Carlson smanji IQ za 1 stepen. Upravo je kostao svoju kompaniju (Fox) 800 miliona dolara. Naravno da ce dobit otkaz. Al idioti u svemu vide neke teorije zavjere.
Upravo je kostao svoju kompaniju (FoxNews) 800 miliona dolara. Naravno da ce dobit otkaz. Al idioti u svemu vide neke teorije zavjere.
Tucker je jedan od rijetkih koji je govorio istinu.
Ovaj klix pun antivaxera, desničara, rusofila…
Apsolutno netačna vijest. Nije dobio otkaz kao prvo, kao drugo nije ekstremni desničar...
cuj desnicarski ekstremist ..... klix svaki dan ste sv nekredibilniji .... smije vam se svijet
Hoće li Murdochu(92) to sada malo popravit reputaciju?
Ono kad si i za smecarski FOX previse... imbecil
MAGA Moron Tucker Carlson, ne znam zasto ostaviše Hanitty-ja ni on nije ništa bolji ali Tucker je baš sirovina.
samo oštro sa liZZatorima ruZZkog pakaša !!!