Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce i nakon ovog filma što više ostati netaknut !
Film amaterski odrađen, žali Bože uloženih novaca. Pokušava na silu neku dramatiku da dočara pričom a kadrovi i montaža kao da kroz neki potok idu sve vrijeme. Uz to ih prate kadrovi dronom snimljeni na desetim lokacijama bez ikakvog reda i smisla. I vrhunac na kraju tekst - čuvajmo rijeke - a prave hidroelektrane već godinama. Licemjerno, amaterski i nedorečeno.
e cuj manje ljudi no sto je bilo u svemiru? pa ja sam rakitnicu od sabica do neretve pregazio, preplivao, ispentrao 7 puta. jednom u suprotnom smjeru. a nebrojeno puta do dubocana. lijepa je rakitnica al nije na marsu. eto je tu na manje od sat voznje.
A muz vlasnik mini hidriocentrale
ubleha do u lehe