Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda mu nakon 20 godina za hvala sarajevska ološ umalo ubije sina...
I šta nam na to imaju reći vladajući? Šta kaže ministar, situacija "zadovoljavajuća"?
Glup si kad u isti kontekst stavljaš Oskara i sarajevsku ološ.
This is for BOSNIA !!!! Nikad ti ovo necemo zaboraviti.
Zaboravili su mu jarane davnih dana,kad jednom takvom Danisu, svjetske slave nisu dali da bude profesor na fakultetu uRajvosa jer nema diplomu da to bude.Dzaba sto po cijelom svijetu najcjenjenjiji ljudi iz tog posla vode katedre,uce mlade i prenose znanje.Ne i u Bosni zemlji Travnickih diploma. Danise oprosti i cestitke i 20 godina nakon!!!!!
Brate, ja kazem za obican narod da mu nece nikad zaboraviti. A ove glavesine su to zabravile odmah jer nisu imale nista od njega. Nemamo ni mi ali mi ga cjenimo.
Neopisivo ♥️♥️♥️
(Na spisku onih koji su za male novce riješili svoja stambena pitanje nalazi se i bh. režiser Danis Tanović koji stan od 184 m2 u ulici Hadžiristića plaća samo 138 KM.)
Ponos...
Da je ovaj film odradio odredjenu politicku funkciju bagateliziranja Agresije Srbije na Bosnu potvrdjuje prisustvo i ove cetnikuse Sharon Stoun na dodjeli Oskara. Da je ovaj film bio politicki drukcije uradjen Nje (Sharon) tu ne bi bilo.
suze na oci! A zanimljivo je Danis Tanovic odlazi sa tribine a Kevin Spacey novi franjo tudjman dolazi.
Sto je zivot brz, kao da je jucer bilo.
Film je napravljen da bi bagateliziro Agresiju Srbije na Bosnu. Neutralnom gledaocu koji nije upoznat sa desavanjima o kojima film govori poslije izlaska iz kina nista nije jasno KO? Gdje? s Kim? sta?, osim da su svi akteri u filmu budale i glupani i da nije cudo sto su ratovali. Umjetnicku vrijednosti ovog filma nisam komentariso,samo cu reci da su nesumnjivo visoke.
Hvala Danise!! 🇧🇦♥️
Genijalan film. Koji je ovo bio uspjeh, osvojiti najprestizniju filmsku nagradu iz male zemlje kao sto je BiH.
Hej... 20 godina... kako proleti ko dlanom od dlan, ali odlican film, glumci, sve, nadam se da ce jednom biti takav ali nevezano za ratnu tematiku...
A u pm proslo vec 20 godina!
Gigant
Najbolji film sa ovih prostora