Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golemo! Cestitke 👍
Eto, šta bi bilo da je ost‘o u BiH, mog‘o bi samo na FTV da dokumentarce o Baklavi da pravi. Nikada da ljudi skontaju koliko nas politika (tri glavne kabadahije) koči u svim sferama i koliko je narod utučen od gadova koji dan danas crpe pare. Postali smo region gdje su Bube & Jale, instagramuše, primitivci i prostitutke ugledne osobe. Sad za sad je ovo crna rupa a ne drzava!
Razbio me ovaj mangup na konkursu. Ja predlago film 'Children of Gaza'.
Slabo je sarajlija ako zivi u americi
Ovome bi u BiH pamet solio SDA ahbab, lord Emir Hadzidbshwkbyvdjdbvdlsmsbvdić.
Radio bi u Sivom domu kod brata Belmina Karamehmedovica
to se zove uspjeh. ovom čoveku su sva vrata svijeta širom otvorena. jedno veliko bravo na uspjehu.
Ne bismo saznali za Almina da nam Klix nije rekao
Bravo!
Wow!!! Svaka cast Almine, tu emisiju redovno gledam, ali mi ni na kraj pameti da je nas genijalni Bosanac producent.
Gledas urac
Svaka čast, Auschwitz da se nikad ne zaboravi.
Bravo! Naš talenat u svijetu uvijek uspije! Kad je prije 150 godine hrvatski otac nacije opisao Bošnjaka: "Ako dobije šansu u nečemu biće najbolji!" Realnije je on opisao Bosnu i Bošnjake nego Meša!
Svaka cast svaka cast