Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOAMERE KASUMOVIĆU PROGOVORI I IZOFIRAJ KRUG ZLOSTAVLJAČA U SARAJEVU, NEDAJ DA SE KOLA NA TEBI LOME. ONI I DALJE IDU PO JAHORINAMA I RADE KO ZNA ŠTA A TI PATIŠ U BJELOM POLJU. IZNESI ISTINU NA VIDJELO RAZDRMAJ POLITIČKU SCENU I STRANCE! ZNAMO ŠTA RADE! NI MAČKU DA POŠTEDE!
Kako da progovori ako je unaprijed svojevoljno potpisao ugovor o povjerljivosti (NDA) u kojoj se odrice mnosta prava te prihvata unaprijed organizovan medijski linc. Eh, to sto sad mediji ovo koriste za nesto deseto, to je sve vec dio agende koju nasi politicari i mediji MORAJU da isprate. Btw apsolutno ne branim Moamera i maksimalno osudjujem bilo kakve cine bludnicenja.
Sta bi trebalo? Da se obrati i izofira javnost? To ti podrzavas bijelopoljca? Mora da ste iz iste cuke dosli u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lik sam sebe ziv pokopao!
pakuje mu neko. koliko se čuje osuđen je za uznemiravanje maloljetnika bez ikakvih (seksualnih) radnji - a mediji ga, ili neko sa namjerom, razvače kao da je na gu zio cijeli kanton.
Bag ..jeste ne treba mu veca kazna,ekonomski ce propasti barem ako ne,a neki biznis gdje je anoniman ali nazalost puno je ovakvih jer sistem ne funkcionise i sil..Ovatelji znaju da nece biti kaznjeni
Damire. Šta si ti to bio uradio? I to od kvoga svoga tada života.
Bio jednom jedan Muamer kasumovic
jel se jos emituje "zabranjeni forum"?? voditelj te emisije org orgije (muske) na M Dvoru unazad 10 god...mislim i više...cuo sam price daavno o odlasku u hitnu i zasivanja i sl
Ne emituje a sigurno misliš na hrsuma
Da na njega
Ovdje ima jako puno posla za istražitelje i novinare istina je voda duboka.
Haj ba više. Pustite vodu! Spominjete nebitnu licnost 7 dana. Hebo vas on!
Ja ucim svoju kcerku da ne suti i otvoreno kaze ako je neko napastvuje. Samo Boga molim da to kaze policiji prije nego meni.
Ostace samo pornići na xhamster, ukucajte "Bosnian, Serbian ili Croatian" na gej xhamster svašta imate amaterskog možda nekog prepoznate
A zašto si ti to kucao ?
auu brate technograd...
Cudno da se ne pojavi pred novinarima da iznese sta se tacno dogodilo???
Pa tetak Enisa Bešlagića je radio sto puta gore stvari od Kasuma, pa eno ga krevelji se po Bingu na nivou malodobnog djeteta i uzima masne pare.
Pojma nemas.
TT Nj hebo
meni je samo nejasno ko ke dobio pare ? drzava ili navodno osteceni ?!?
Ovaj je zavrsio karijeru ... ako je sve istina sto se pise nije mi ga zao, zasluzio je i robije, bolesno je to pomisliti a kamoli uraditi.
Za one koji šire teorije zavjere o tome da mu neko pakuje, neka imaju na umu da je ovaj tip godinama(!) bio na tv ekranima u udarnom terminu po čitavoj regiji...i to u seriji Lud, Zbunjen, Normalan gdje on ima ulogu Normalnog. Ako uzmemo u obzir da je zataškao i otkupio kaznu za pipanje dječaka i u međuvremenu dobio čitav niz angažmana u serijama, filmovima, predstavama itd. čudo je što ljudi ne ..., a ne što ga prozivaju.
Kad cete ga izbaciti iz LZN? Pa ne mislite valjda nastaviti sa prikazivanjem njegovog lika? Znaci,sve unistiti gdje je on nesto kao glumio. Njegov lik ne bi trebao da se pojavi na tv,osim kao dokumentarac o zlocinu.
Kako se samo takmiče da pokažu kako su oni fini i bezgrešni. Moamer je uradio šta je uradio i ostaće u kaznenim evidencijama, ali ovo takmičenje u cipelarenju je jednako bijedno.
E sad ste stvarno pretjerali, pa manje ste pisali o onom ubici sto je sjekirom pobio cijelu familiju, a ovom svaki dan po pet clanaka, skontali smo sta je uradio, ne morate svaki dan isto pisat