Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turske serije su odlične, pričajte šta hoćete. Glumci takodjer!
Kad vidim turska serija u naslovu nema potrebe citati tekst. Stancaju serije ko na traci,umislili da su Hollywood.Ali,u Bosni im je glavno trziste.
Koliko su ovi ateisti kemalisti Turci iskompleksirani, sve ce kopirati sa trulog zapada pa i gov.o da pocnu jesti, i ovi bi ih kopirali
Turci i Turkinje se polako, ali sigurno liberaliziraju i feminiziraju. Ovi u Istanbulu su već odavno liberalizirani, sad usvajaju woke kulturu. Do Kurda će liberalizam i woke najkasnije stići, a kad do njih stignu te ideologije za jedno 100 godina, Turaka više neće biti, odnosno ostat će neki slabići poput osvajača evrosonga Nema i Kurdi će napokon dobiti svoju državu.
svaka država na svijetu, od Tajlanda do Japana i Koreje, se liberalizira, a vi ćete umrijeti plačući. Jedina mjesta zaglavljena u jadu i mraku su mjesta poput Mongolije, Somalije i naravno Bosne
Cringe turci