Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli dan visi na netfliksu, fejsbuku, tiktoku, instagramu, tviteru... nemaš kad jesti, al' nema veze, ne spavaš i tako riješiš.
Ebem ti emily u parizu, nisam odavno ništa gluplje pogledao
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
Uglavnom teeesko smece.
ti si lud, barem ovi filmovi sa di capriom i sandrom bullock ne mozes nazivati smecem, tj mozes ali vidi se da pratis samo zadrugu i slicne sadrzaje..
Sve redom transhumanističke besmislice. Ne bih pogledao ništa od pomenutog da mi plate. Ustvari sam ulazak na Netflix je primanje žiga zvijeri. Ko ne razumije šta pričam-razumjeće. Imamo svi po 200-300 kanala dostupnih inače, ali stalno nam se nameće Netflix. Interesantna je stalna promocija te mreže na Klixu. Interesantna, ali i potpuno logična.
Toliko filmova izlazi da vise ne mozes ni pogledat i nekako se spojiti sa nekim filmom. Prije smo nekako svi znali kad gledamo neki film, npr Suze Boga Sunca svi znaju i moze se pricati o njemu. A ovi sad sto izlaze ne znam vise od pola svijeta
nemam netflix jer moram da radim dodatne poslove da nahranim f0dila
Netflis preporuka od mene : Azzurri - Road to Wembley 🏟⚽️ ⚽️
a viza za budućnost