Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prekucali!
e moj srbine ljudi ovdje zive odlicno tek cemo da dozivimo procvat...BiH za 5 godina ce bit neprepoznatljiva
Omg svaka cast SFF!!!!
jedva cekam
E bas me boli
Kakva Ema Stone.. molite Boga samo da ne proseta hana hadziavdagic sa svojim nastraninlm pratiocima i partnerima a ostalo je sve uspijeh Boze moj
Hollywood je pod kontrolom s at a,,nis ta i ci ,on,, is,,,t a . Svi glumci se moraju držati njihove politike,agende, propagande. Možete naci na društvenim mrežama kako Hollywoodski glumci govore protiv Palestine a drugih stvari.Sve su to p.ro da,,ne duše.
Kakva Emma Stone, na to se lože djeca. Nikakva vijest, tačnije ravna onoj da će moja tetka Zahida skoknut na tepu. Bolje da gledamo neku Eminu Stonić.
Malograđanski kompleksi niže vrijednosti. Vidjeti "zvijezdu" uživo.
Još nije ništa sigurno jer se pogađaju za pare. Dovesti Emmu Stone je oko 100 000 dolara.
Jučer je ba projekciji American Fiction bio i Nenad Čanak.
*na projekciji
Što bi reko Dino Mehmeda Mujkić GBG , golemo brate golemo
Ne shvatam odrasle ljude koji se uzbudjuju jer tamo neka osoba dolazi da proseta.
Kompleksi.
Valjda da se dokaže da je BiH svjetska - zapadna država a ne ko Srbija istočna država
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro natrćena u Poor Things. Zaslužuje AVN nagradu, ne Oscar.
prechkapi vazda sam se lozio na nju i njene pjegice ^^
Organizacija Olimpijskih igara u Parizu imala je niz propusta, a da ne bude kod nas. Zasluzili su pohvalu u svakom slucaju, svake godine sire, razni sponzori se ukljucuju i u sklopu SFF organiziraju razne evente i zato mozete vidjeti ljude tu koje inace prozivate svako ima neku ulogu. :)
Gangula , gradonacelnik Beograda na aparatima
ako ovo izvedu, kapa dole!