Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citav je zapad protiv vas, cemu vapaji? univerzum nije pravedan lol
Vaš komentar sadrži elemente govora mržnje zbog čega ne može biti objavljen. Hvala na razumijevanju.
Ameri u kongresu dali desetine pljesaka Natanjahuu. I opet u Sarajevu hoce u Nato, nista to nema veze, pravi zlikovci su preko drine. Principjelni genijalci
Jel ovo prvi Ai trailer za jedan bosanski ratni film: https://youtu.be/r80Tk26t-l0?si=62WcMPbGbA2BkFqN
E ovo je festival filma, da se ugledaju FGR šta znači ići u korak sa vremenom i gorućim temama. Vrhunski filmovi i to dokumentarni bez potrebe da se promovisanjem nedozvoljenih supstanci dođe do publike
odlican featival ! nema prikaza iz LQWer populacije kao na SFF
U BiH ce se za par godina vise snimiti dokumentaraca o Palestini nego o opsadi Sarajeva, zlocinima u cijelom Podrinju , ofanzivama i razaranju Teocaka, Gradacca, Olova , Bihaca itd.... Biti protiv genocida u Gazi je sasvim prirodno i normalno ali Plenkovic otvara most Hercegovina a nasi poslije kace palestinsku zastavu. Ima li Bosne bilo gdje ?
Tesko pitanje
Ako si pratio prethodne frstivale, onda bi trebao znati da je na svakom bilo dokumentaraca o ratu u BiH i ubijenoj djeci itd. Ovaj festival je posvećen Palestini i ne znam šta je problem. Svi trebamo od sve krenuti i zapitati se šta smo uradili za ovu zemlju, pa onda držati neke moralne lekcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Festival koji iz godine u godinu raste i budi sve vece interesovanje ljudi za dokumentarnim filmovima. Al Jazzera je i prije festivala imala dobru produkciju istih a ovo je level up i svaka im cast.