Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je iz mog djetinjstva .najbolji.
ev bulevar došo sa spc show na cetinju...ej bolan 2022 kod njih još naka imena joanikije amfilohije,ko asterix i obelix u tom rangu
bezbeli bulevorhije i svih ostalih gotov 200 hiljada Bošnjaka sa popisa stanovništva BiH iz 2013 u eresu su "uhlebi silidže"
"zlobni komentatori Statler i Waldorf u svojoj loži". Haha! Kakvi giganti! (slika i prilika danasnjeg balkanca, pljuj sve i svasta). Divna vremena i divno djetinjstvo. Pozitivan clanak. Eto da se zahvalim jednom i klix-u.
Napet šou.
Zvali smo jenu mis pigi ta je znala pojest teglu evrokrema za obrok a onda zaliti kefirom ko ugro
Najjači lik je miss Piggy, odnosno gđa Sebija.
Legende. Lijepi dani mog djetinjstva. Nezaboravno.
Sretan sam sto mi je ovaj sou bio dio mog djetinjstva
Ma klasik. Suze mi evo idu na oči kad se sjetim kad sam bio glup pa mi se ovo sviđalo. Jadno je to djetinjstvo i odrastanje bilo, pa još u ratu...
Pa ovo i nije bas bilo za djecu osim sto su bile lutke.
Gledaj Majkičke, ofarbala se.
kakva Majkića,. Bisera i Bake u zagrljaju original
Điki otpepaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
The One and Only :) :) :)
treba mapet lutku nabit na ruku i mlatit od beton od se sve kosti ne smrskaju
Glaj Dodika stavio periku