Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj naslov aludira na BIH
Trougao tuge je BiH. Ali prezivila je ona i nadzivila i gore rušitelje
Film je mrak !
Sjajno sroceno, kao i obicno. Mrenica ❤️
Hmmm 👍
Prvo sto procitah na sabahu. Iritantan osvrt na film, odabir rijeci i recenica. Udavi Ines. Moze ovo daleko bolje. Previse je tu bespotrebnih epiteta. Ne da se citati vise ono sto napise I.M. Nista licno, ali bas smuckan tekst.
Realno na ovom SFF najmanje bitni su filmovi, bitno je prohodati red carpetom, popiti po neko pivo u parku ili ovi malo jači oni će see nekako uvući sa skupocjenim automobilom u samu srž festivala kako bi bili viđeni
Pravo interesantan film, preporuka!
"Trougao tuge", odlican film koji oslikava i mnoge segmente bosanskohercegovackog drustva.
Lijepo je vidjeti šarenilo ljudi i mišljenja koje SFF privuče ♥️
Pomislih Nevzet Tufekčić na naslovnoj 😅
Zvuči dobro