Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi vole turske serije. Bice naj gledanija
Naser i Mušan, dva imena kojih se komšije najviše boje
facko je presretan zbog serije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesu li istražili, zašto je napustio svoj narod i saborce, mjesec i pol prije genocida ?
pitaj drzavnu i vojnu vlast u to vrijeme
Bolje to bakir zna! Vjerovatno mu je babo u povjerenju rekao istinu koju skoro svi znamo ali se pravimo blesavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko dugo će trajati scena kad bježi iz Srebrenice?
Hocel bit ona scena kada ga helikopter izvlaci iz njesra, ostavi on I vojsku I civile, fino u helikpptwr ko dingospo pa u sarajevo na cevape, vozdrica raja, Pppppppppppppppp
Let iznad kukavičjeg gnijezda
ide Nasko i pomalo pjeva u rukama 84 sijeva
U svakoj normalnoj državi za ovakve komentare ide se na razgovor, tako da sutra očekuj Sipu na vratima.
Mediji pokusavaju od Nasera da naprave ovo sto danas prave. Hag ga oslobodio od optuzbi,i izasao iz zatvora al iz mog srca nikad nece. To je jedan velikan,covjek kojeg se i bez oruzja mnogi boje. Ziv i zdrav bio komandante.
HEROJ
svaki nas heroj zaslužuje seriju Od Zorana Cegar do Mehmeda Alagic
Dragi Turci, nemojte nas više braniti
Ako je kao "Alija" bolje da nisu.
HEROJ NAS, JEDNOM TAKVOG MAJKA RADJA
HEROJ NAS, JEDNOM TAKVOG MAJKA RADJA
diler
Što niste snimili seriji o Avdi Paliću istinskom heroju. On je čekao da svi njegovi ljudi budu na sigurnom, pa se onda predao. Kao kapetan broda koji zadnji napušta broj. Naser je prvi pobjegao i sve ostavio. Bavio se kriminalom i dok je bio u Srebrenici i nakon rata. Rasim Delic ga je i povukao iz Srebrenice da bi se uspostavio red. Kako se lažira historija, nevjerovatno.
Sve da je ijedan komandant napustio Srebrenicu, sve da se i jedan borac predao NIKO NEMA PRAVO DA IH STRIJELJA. Samo velikossrrbi podvaljuju da je kriv Naser a ne oni za pocinjeni geenno cciidd.
kakav bi bio ishod rata da nije bilo alije?.to bi bila dobra priča