Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegova top uloga je u Hajde da se volimo a najbolji citat: Brena voli plave hehehe
drzi ikonu jer mu je ostala od pradjeda...
A sada hvala Bogu ste u renesansi i prosperitetu, zene vam se umotavaju ko nindze samo oci im se vide, ne pijete pivo klanjate po parkovima. Bas napredno nema sta...
Smeće komunističko,domogli se budžetskih para,narod neka gladuje i neka ide kod Zilhe na kazan.
Komunisticko? Hadzihafizbegovic i ostali? Sta si ti pio pa si pobenavio tako? I koji to mislis da su "komunisti" na vlasti pa da su od njih dobili budzetske pare? Ja nesto pamtim sve neke nacionaliste da su se hvalili na zadnjim izborima kako su dobili. Fakat, sta ti pijes? Ili ne pijes? Ako je rekreativno, smanji, skodi ti. Ako je terapija, zapisi negdje da ne zaboravis opet.