Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj dobro doso Bono
O lijepa, o draga, o slatka slobodo... Bono, naš prijatelj i legenda!
U2 legende!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Svirati u Sarajevu je naš poklon vama"
Mrzovoljnigringo De ba kakva metropola, vode nema, zagadjenost zraka ko i u Zenici cernobilskoj.. Metropola za nase prilike da
Kol'ko su ono koštale karte?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PRVO STOKI STINOG ZUBA OBJASNITE KO JE ON,A KO EDGE,A KO U2,STOKA SITNIG ZUBA,SAMO ZA JALU ZNA,POSEBNO TE ZABULJENE SEOSKE EMIGRANTKINJE...
Zaboravili ste napisat "slavni"
Svaka čast. Dobro nam došli u državu BiH
“Dobar glas” daleko se čuje!
Trebao je doci dan ranije ali nije htio da bude blizu dok kreature organizuju paradu smrada.
Нешто ми није јасно, какве он везе има са филмом?!?
Za pocetak pogledas gore spomenuti film. Na odjavnoj spici (to su ona slova sto idu sa dna prema vrhu ekrana na kraju skoro svakog filma) pogledas ko je autor muzike, i postane ti kristalno jasna veza izmedju njega i filma.
Uredu je ako neznas citat latinicu
Koliko je visok
Dobro došao iskreni prijatelju,želimo ti svako dobro i da se lijepo provedeš za vrijeme trajanja Sarajevo Fim Festivala, ali isto tako želimo da obiđeš i druge gradove u našoj lijepoj Bosni i Hercegovini.
Jeko vao
Zna li se jel pao Kabul?
Respect za ovog covjeka.
Jala Brat… na aparatima… njega ninna ‘Vogošćanse noći’ nece zvati
Nađe li, za čim traga? Faca mu govori da nije još
Bono Vox u Sarajevo, a Vulin u Bsnjaluku.
Zar njega nije satro voz gore kod Hadzica ?