Biste li znali odgovor?
9

Učesnica u kvizu "Tko želi biti milijunaš?" tražila joker na pitanju o Dušku Dugoušku

N. O.
Foto: HRT
Foto: HRT
Druga učesnica u posljednjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" bila je Dolores Cikoja iz Osijeka, a gledaocima je bilo zanimljivo da joj je na pitanju o Dušku Dugoušku trebao joker.

Dolores je po zanimanju je medicinska sestra, a u slobodno vrijeme voli putovati, ići na koncerte i pub kvizove kao i pročitati dobru knjigu ili pogledati film.

"Koji se lik iz crtića rukama i nogama borio da ne završi u jelu Hasenpfefferu?", glasilo je pitanje za koje je Dolores trebala pomoć.

Ponuđeni odgovori bili su a) Mirko S. Zlikovski (Kojot), b) Ptica Trkačica, c) Zekoslav Mrkva (Duško Dugouško) i d) Paško Patak (Paja Patak).

Naime, Dolores je tačno pretpostavila da se radi o Dušku Dugoušku, ali nije bila sigurna u odgovor te je ipak odlučila iskoristiti džoker pola-pola

Na kraju, osmo pitanje joj je zadalo probleme, a glasilo je: "Zbog razlika u Zemljinoj rotaciji, koji se grad najbrže vrti?"

Iako je iskoristila džoker "zovi" i "pitaj publiku", nažalost nije došla do tačnog odgovora (Quito) te je napustila igru s osvojenih 150 eura.