Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljevljavanje 24/7
Level PRO
Pa pravite filmove koji ce donositi zaradu, pa ce vas producenti finansirati, a ne da vi budete milionere sa socijale drzavne, od osno entitetske Federalne. Snimajte manje bijednih filmova koji prikazuju jad i bijedu, pa ce vam mozda neko i gledati i finansirati filmove. U politiku se ne mijesajte, jer ste levati. Odsnovali ste BIA stranku Nasu stranku!
Čuj , "mi imamo sve nagrade". Pa nemate vi, nego reditelj sa imenom i prezimenom ima određenu nagradu. A većina vas nema ni iskustva ni talenta. A ovi sa nagradama sigurno mogu na osnovu toga naći finansijere.
Godinama već mi nemamo dobrog filma. Guraju se samo ratne teme,crnilo,tuga,žalost...a nama bi u suštini komedija išla najbolje. Uvijek nam je komedija išla pa kroz tu komediju smo znali "provući" svašta. Trebali bi se okrenuti opet tome ko god da je vlast.
Imam prijatelja koji je snimio dokumentarni film o srušenim spomnicima iz II svjetskog rata. Film je prikazan i na državnoj televiziji, BHRT. I najvažnije, koštao je manje od hiljadu KM. Svi koji su radili na filmu su radili volonterski, i najvažnije, niko od njih nikad nigdje nije radio ni na kakvoj produkciji. Dobra ideja, volja, htjenje, i vrlo malo para. I zato, ne dipr režiseri i ostali plaćenici na budžetu.
sta ima drzava sa vasim filmovima...nadji sponzora i snimaj...hajd zdravo
Sime kralj, kraljcina
Ko su ovi anonimusi? Prikače na pipu i ne puštaju.
Fascinantno je da nema njjednog pozitivnog komentara, izgleda nama ne treba ništa ni za sport ni za film. Izgleda treba samo da političari imaju basnoslovne plate i dodatke i miistri i njihovi savjetnici i da lete helikopterima, j da stranke rade šta hoće, pa da narod može rahat kukati preko tastature. Obojica su sto posto u pravu, evo uporedili su iznose sa Srbijom i Hrvatskom-pametnom dosta.
Da je SDA na vlasti, davno bi propali.
Realno gledano, mi kvalitetnog filma nismo imali jos od "Gori Vatra". Mi imamo takvu historiju da bi mogli bukvalni snimati sagu o bosanskom kraljevstvu, edukovati malo unazadjeni bosanski narod al jok. Mi snimamo filmove o cevapima, djeda mrazu i slicne gluposti.
Gori vatra kvalitetan film? Hahahahaha
svaki put procitam udruzenej roditelja
Pa valjda se kaze rezisera i ne koristi novokompanovani hrvatizam
Ma ne treba vama dati ni jednu km,kad se slucajno pogleda neko * remek* djelo nase kinematografije u odjavnoj spici je 30 ak istih prezimena 30 i kusur godina.
Dajte ekipi para sa se snimi kakav film o ćevapima i opere koja markica, jbg, otvorene firme za podršku sff-u ne rade ništa, valja malo prihodovati
mrs, djecu lijecimo porukama
Trojka ih optuzila da su SDA-ovci i sad se moraju pravdati,iako su citavu predizbornu kampanju drzali svijecu Trojci i podrzavali ih ahahahahahah.Sad kad su se pobunili jer Trojka ne daje obecanu lovu,ovi ih pustili niz vodu kao i Memica,Skrijelja i mnoge druge koje su iskoristili.
Kao uhljeb Pjer Žalica radi sa svima ko je na vlasti i jedini mu je cilj da zaposli što više familije da radi na njegovim filmovima kako bi što više novca ostalo u kući, a ASU mu je kao da mu je dedo ostavio posluži se čime treba
Svi Telekomi u BiH nek prestanu kupovati strane programe koji su realno bez ikakvog sadržaja i gdje se promoviše sve strano.Od tih para podržati domaću produkciju. Stotine hiljada KM, BH Telecom plaća samo Srbiji, Hrvatskoj itd...Bar pokušati...