Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubljena dva sata pespotrebno. Film je katastrofa
J..bo prostore kada su ovakvi likovi heroji o kojima se filmovi snimaju. Pa za ove je Nikola Tesla niko i nista. PRIMITIVNI BALKAN!!! Svi nazad u spilje i krenuti od pocetka, jer smo nesto dobro pogrijesili.
nemaju svi vremena i para da idu u kino da gledaju film piraterija tito
Hoce li sad o svakom kafanskom pjevacu film praviti? Koji cirkus od ljudi
Film je malo.je reci bzvz 2/10
Gledo film toliko bio zanimljiv Dzej da sam posle filma vise me zanimo Iso Lero nego sam Dzej
Glavni firgos, alfa romeo
Dzej je ukopan kao musliman to mu je bila zelja apsurd je da ceca pjeva u filmu a znala je sve o ubistvu tog dzejovog rodjaka ise lere
Šteta, mogao je film biti i bolji. Ali, uglavnom je bolji od Tome i onog retarda glumca da još retardiranijom perikom i nosom od drveta.