Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predobar film. Clanak nisam ni citao.
Odlican, pogotovo ona scena kad dodje u Odesu i kada mu otvore vrata skladista oruzja. Vrh film.
Najveci problem je zaljubiti se u djevojku iz snova. Imaju obicaj postati stvarne. Cuvena recenica iz filma. Prejak mogao bih se sad i ponovo pregledati.
Yuri Orlov: There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?
najbolji intro filma ikad napravljen!
Danasnji Ruski multi miljarderi su zapoceli svoj biznis sa prodavanjem oruzje Rusko , Ukrajinskog po Africkim drzavama i po Aziji dabi danas na krvlju drugih uzivali veliko bogastv.
Kraj filma je extra jer se tacno zna ko ga je podrzavao i drzao nestabilnost, pogotovo u Aftici.
Eh kad bi znala vecina Bosnji, Srsnji i Hrsnji (poneki su i znali garant) dje otislo staro naoružanje nakon ujedinjenja Njemacke iz bivseg DDR-a i kako "Dojcland" pare opra na fin nacin te pukim slucajem izbija rat u Jugi, a vi mislite i dalje kako se organski nepodnosilo i da je trebalo tako biti...
slazem se sa ovim sta rece, strani igraci su itekako imali utjecaj na rat u ExYugi, ali i mi smo narod od kurza. Da nismo normalni i da medju nama posroji jedna kriticna masa koja lako dim pretvori u pozar i koja mrzi sve, pa i sami sebe, to je isto istina...i danas to vidimo na svakom koraku. Tito je kratko vrijeme tu masu drzao na uzdi, ali prekratko!
Bajden junior najveci pas rata,30 godina vršlja po Ukrajini, sad su pokrenuti procesi protiv njega.
Nikola Skejdž😄
eeee, to je moja stara rekla!
Ovaj gdje je glumio, nema ni normalne uloge ni dobra filma.
Film inspirisan mladim Joe Bidenom.
Informer, Happy tv, Pink, RTRS, Poskok...proruski mediji koji truju narod bezrazumnom propagandom. Ovi mediji su trenutno najvece zlo na balkanu.Svijet ih treba sankcionisat!
Nicolas Cage zaslužuje svoj film lik je kupio skelet dinosaura za 150 miliona dolara
Kažu nestalo zejtina u BiH!?
Yuri Orlov: There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?
Posao trgovca oruzjem je posao iz snova